קאפקייקס ללא לקטוז כתום חלומי
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מלח, זילוף, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קאפקייקס כתומים חולמניים, עוגות שוקולד ללא ביצים ולקטוז, ו עוגות קוקוס חלומיות ללא חלב.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את החלבונים, הביצים, הסוכר, חלב הסויה, השמן, רסק התפוחים ו -1 / 3 כוס תרכיז מיץ תפוזים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מקציפים בהדרגה לתערובת ביצים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר שני שלישים מלאים.
אופים בחום של 350 אפים למשך 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לזיגוג, בקערה קטנה, שלבו את הסוכר של הקונדיטורים ואת תרכיז מיץ התפוזים שנותר. טובלים קאפקייקס בזיגוג; מקשטים בזילוף אם רוצים.
הניחו לעמוד עד להתייצבות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקאפקייקס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "