קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

קבב חזיר עם רומסקו

קבב חזיר עם רומסקו
קבב חזיר עם רומסקו לוקח בערך 3 שעות ו -5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון ללא חלב זה משרת 6 . 39 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, פתיתי פלפל, פימנטון ושום. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי האוכל האירופי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 93%, שהוא סופר. קבב חזיר עם רוטב רומסקו, קבב הליבוט רוזמרין עם רוטב רומסקו, ו קבב עוף בגריל עם רוטב רומסקו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שיפודי עץ
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
3
שלב את הכמון, הפימנטון, הפלפל האדום הכתוש, השום, גרידת הלימון והמיץ והמלח. מערבבים לאיחוד ומוסיפים מספיק שמן זית עד שהוא הופך לעיסה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אבקת פימנטוןאבקת פימנטון
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את החזיר וזורקים לציפוי מלא.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד 2 שעות או לקרר למשך הלילה
6
רומסקו: ניתן לעשות זאת מראש ולשמור במקרר לכל צורך בבשר או דגים בגריל!
מרכיבים שתצטרך
RomescoRomesco
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מחממים את הגריל לבינוני
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מצפים מחבת מוקפצת בשמן זית ומוסיפים את השום והפלפל האדום הכתוש. הביאו את התבנית לאש בינונית. כשהשום ארומטי מאוד ומתחיל להזהיב, מוסיפים את העגבניות ופלפלי הפיקילו. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהעגבנייה רכה ועסיסית מאוד, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל פיקילופלפל פיקילו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
10
צולים את הלחם משני הצדדים עד שהוא נחמד וקלוי. כאשר מגניב למגע, לחתוך אותו לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
במעבד מזון דופקים את השקדים וקוביות הלחם עד שהם הופכים לעיסה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
מוסיפים את תערובת העגבניות המבושלת וזורקים פנימה את הזעפרן, חומץ השרי והפטרוזיליה. דופק, דופק, דופק למחית. טועמים ומתבלים במלח, במידת הצורך. זה צריך להיות ממש טעים!
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
זעפרןזעפרן
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
13
מוסיפים 2 כפות שמן זית או כמה כפות מים אם התערובת ממש סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
14
לפני הצלייה, שיפדו את החזיר להכנת קבב, והניחו כ -4 עד 5 חתיכות בשר על כל שיפוד. אל תדביק את הבשר סופר קרוב זה לזה, זה בסדר אם הבשר נוגע ללב, אבל עשה זאת באופן רופף כדי שהחום יוכל להגיע לכל הצדדים ולבשל בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
15
מברישים את הגריל במברשת גריל תיל ואז משפשפים במגבת משומנת כדי לאסוף חתיכות של זבל משוחרר.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
16
צולים את השיפודים מכל הצדדים כך שכל צד יקבל נחמד וחום (אוכל חום טעים), בערך 7 עד 8 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
17
מוציאים את הקבובים מהגריל לפלטת הגשה ומניחים לנוח 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
18
מגישים עם רוטב רומסקו.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו

טמפרניו, גרנאש ואלברינו הם הבחירות המובילות שלי לספרדית. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. אנטה טמפרנילו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אנטה טמפרנילו
אנטה טמפרנילו
ניואנסים של ממתקי תות וליקורי מתערבבים בשובבות עם פירות יער אדומים ודובדבנים. המיזוג של טאנינים טעימים וחומציות רעננה מביא למרקם חלק ומעוגל היטב, מה שמוביל בתורו לגימור קרמי על החיך.בשל אופיו הצעיר של היין, עדיף להגיש אותו מקורר קלות. זהו הליווי המושלם לטאפאס ספרדי כמו קרוקט בקלה, פודינג שחור ואורז שחור מבלי לשכוח מנות דגים קרות ופסטה.