קבב חזיר עם רומסקו לוקח בערך 3 שעות ו -5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון ללא חלב זה משרת 6 . 39 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, פתיתי פלפל, פימנטון ושום. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי האוכל האירופי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 93%, שהוא סופר. קבב חזיר עם רוטב רומסקו, קבב הליבוט רוזמרין עם רוטב רומסקו, ו קבב עוף בגריל עם רוטב רומסקו דומים מאוד למתכון הזה.
מצפים מחבת מוקפצת בשמן זית ומוסיפים את השום והפלפל האדום הכתוש. הביאו את התבנית לאש בינונית. כשהשום ארומטי מאוד ומתחיל להזהיב, מוסיפים את העגבניות ופלפלי הפיקילו. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהעגבנייה רכה ועסיסית מאוד, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל פיקילו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
גרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלה
9
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
10
צולים את הלחם משני הצדדים עד שהוא נחמד וקלוי. כאשר מגניב למגע, לחתוך אותו לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
11
במעבד מזון דופקים את השקדים וקוביות הלחם עד שהם הופכים לעיסה גסה.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12
מוסיפים את תערובת העגבניות המבושלת וזורקים פנימה את הזעפרן, חומץ השרי והפטרוזיליה. דופק, דופק, דופק למחית. טועמים ומתבלים במלח, במידת הצורך. זה צריך להיות ממש טעים!
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
1/4 כוס שומן חזיר
זעפרן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלויים
13
מוסיפים 2 כפות שמן זית או כמה כפות מים אם התערובת ממש סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
14
לפני הצלייה, שיפדו את החזיר להכנת קבב, והניחו כ -4 עד 5 חתיכות בשר על כל שיפוד. אל תדביק את הבשר סופר קרוב זה לזה, זה בסדר אם הבשר נוגע ללב, אבל עשה זאת באופן רופף כדי שהחום יוכל להגיע לכל הצדדים ולבשל בצורה אחידה.
טמפרניו, גרנאש ואלברינו הם הבחירות המובילות שלי לספרדית. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. אנטה טמפרנילו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אנטה טמפרנילו
ניואנסים של ממתקי תות וליקורי מתערבבים בשובבות עם פירות יער אדומים ודובדבנים. המיזוג של טאנינים טעימים וחומציות רעננה מביא למרקם חלק ומעוגל היטב, מה שמוביל בתורו לגימור קרמי על החיך.בשל אופיו הצעיר של היין, עדיף להגיש אותו מקורר קלות. זהו הליווי המושלם לטאפאס ספרדי כמו קרוקט בקלה, פודינג שחור ואורז שחור מבלי לשכוח מנות דגים קרות ופסטה.