קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

קבב חזיר עם רומסקו

קבב חזיר עם רומסקו
קבב חזיר עם רומסקו לוקח בערך 3 שעות ו -5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון ללא חלב זה משרת 6 . 39 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, פתיתי פלפל, פימנטון ושום. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי האוכל האירופי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 93%, שהוא סופר. קבב חזיר עם רוטב רומסקו, קבב הליבוט רוזמרין עם רוטב רומסקו, ו קבב עוף בגריל עם רוטב רומסקו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שיפודי עץ
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
3
שלב את הכמון, הפימנטון, הפלפל האדום הכתוש, השום, גרידת הלימון והמיץ והמלח. מערבבים לאיחוד ומוסיפים מספיק שמן זית עד שהוא הופך לעיסה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אבקת פימנטוןאבקת פימנטון
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
4
מוסיפים את החזיר וזורקים לציפוי מלא.
מרכיבים שתצטרך
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
5
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד 2 שעות או לקרר למשך הלילה
6
רומסקו: ניתן לעשות זאת מראש ולשמור במקרר לכל צורך בבשר או דגים בגריל!
מרכיבים שתצטרך
RomescoRomesco
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מחממים את הגריל לבינוני
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
8
מצפים מחבת מוקפצת בשמן זית ומוסיפים את השום והפלפל האדום הכתוש. הביאו את התבנית לאש בינונית. כשהשום ארומטי מאוד ומתחיל להזהיב, מוסיפים את העגבניות ופלפלי הפיקילו. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהעגבנייה רכה ועסיסית מאוד, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל פיקילופלפל פיקילו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
9
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
10
צולים את הלחם משני הצדדים עד שהוא נחמד וקלוי. כאשר מגניב למגע, לחתוך אותו לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
11
במעבד מזון דופקים את השקדים וקוביות הלחם עד שהם הופכים לעיסה גסה.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12
מוסיפים את תערובת העגבניות המבושלת וזורקים פנימה את הזעפרן, חומץ השרי והפטרוזיליה. דופק, דופק, דופק למחית. טועמים ומתבלים במלח, במידת הצורך. זה צריך להיות ממש טעים!
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
זעפרןזעפרן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
13
מוסיפים 2 כפות שמן זית או כמה כפות מים אם התערובת ממש סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
14
לפני הצלייה, שיפדו את החזיר להכנת קבב, והניחו כ -4 עד 5 חתיכות בשר על כל שיפוד. אל תדביק את הבשר סופר קרוב זה לזה, זה בסדר אם הבשר נוגע ללב, אבל עשה זאת באופן רופף כדי שהחום יוכל להגיע לכל הצדדים ולבשל בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
15
מברישים את הגריל במברשת גריל תיל ואז משפשפים במגבת משומנת כדי לאסוף חתיכות של זבל משוחרר.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
16
צולים את השיפודים מכל הצדדים כך שכל צד יקבל נחמד וחום (אוכל חום טעים), בערך 7 עד 8 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
17
מוציאים את הקבובים מהגריל לפלטת הגשה ומניחים לנוח 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
18
מגישים עם רוטב רומסקו.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו

טמפרניו, גרנאש ואלברינו הם הבחירות המובילות שלי לספרדית. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. אנטה טמפרנילו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אנטה טמפרנילו
אנטה טמפרנילו
ניואנסים של ממתקי תות וליקורי מתערבבים בשובבות עם פירות יער אדומים ודובדבנים. המיזוג של טאנינים טעימים וחומציות רעננה מביא למרקם חלק ומעוגל היטב, מה שמוביל בתורו לגימור קרמי על החיך.בשל אופיו הצעיר של היין, עדיף להגיש אותו מקורר קלות. זהו הליווי המושלם לטאפאס ספרדי כמו קרוקט בקלה, פודינג שחור ואורז שחור מבלי לשכוח מנות דגים קרות ופסטה.