קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קוניאק ריבועי תמרים

קוניאק ריבועי תמרים
קוניאק ריבועי תמרים הוא קינוח צמחוני לקטו אובו . מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 308 קלוריות . תמורת 75 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, קמח, תמצית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 17% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריבועי תמרים , ריבועי תמרים וריבועי תמרים .

הוראות

1
בסיר גדול מערבבים את התמרים, סיידר התפוחים, הקוניאק ו-1/2 כפית מלח. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 8-10 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
קוניאקקוניאק
תאריכיםתאריכים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. מצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3
בקערה קטנה מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר החום, הקינמון, הסודה לשתייה ושאר המלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להוסיף חמאה; לערבב היטב. לחץ 1-1/3 כוסות לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
הוסף פיסטוקים לתערובת שיבולת השועל הנותרת; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
6
מורחים את תערובת התמרים על הקרום; מעל עם תערובת פיסטוק שמורה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תאריכיםתאריכים
7
אופים ב-350 מעלות למשך 24-28 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
חותכים לריבועים.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור חטיפי תמרים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "