קלצונה צ'יזבורגר פטריות
קלצונה עם צ'יזבורגר ופטריות עשויה להיות בדיוק המתכון האמריקאי שאתם מחפשים. מתכון זה מנה ל-4 אנשים. מנה עיקרית זו מכילה 524 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -20 גרם שומן למנה. תמורת 2.73 דולר למנה , מתכון זה מכסה 22% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי 77 חובבי אוכל וטבחים. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -55 דקות . אם יש לכם גבינת אמריקאית וגבינה צ'דר, קטשופ, בצק פיצה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון כף של 71% , מנה זו טובה. מתכונים דומים: תבשיל צ'יזבורגר קל , ריזוטו פטריות שמנתי ואדים , וסטייק פלנק ברוטב פטריות .
הוראות
מחממים את התנור מראש ל-375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס).
מבשלים בשר בקר טחון, פטריות, בצל מתוק ופלפל חלפיניו במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבשר משחים ומתפורר והפטריות מתרככות, כ-10 דקות.
סננו את עודפי השומן וערבבו פנימה קטשופ, חרדל צהוב, מלח ופלפל שחור.
לרדד את בצק הפיצה על משטח עבודה מקומח וחצו את הבצק לשניים. כף חצי מכמות הבשר הטחון על כל חצי בצק; מעל כל חצי בצק מפזרים 6 פרוסות חמוצים וחצי מתערובת גבינת צ'דר אמריקאית. קפלו את הבצק מעל כדי לסגור את המלית ולחצו את הקצוות יחד בעזרת מזלג כדי לאטום את הקלצונה.
מניחים את הקלצונה על תבנית אפייה, מרחים את החלק העליון בשמן זית ומפזרים שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקלצונה זהובה-חומה והגבינה נמסה, 15 עד 20 דקות.