קערת ירקות איטלקית
קערת הירקות האיטלקית מוכנה תוך כשעה ו-35 דקות והיא בהחלט אופציה סופר נטולת מוצרי חלב לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -15 גרם חלבון , 5 גרם שומן , וסך הכל 204 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-10 מנות. תמורת 1.19 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא מושלם. מתכון זה מ-Taste of Home דורש שיני שום, מקרוני מרפק, כרוב ומים. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. עם ציון כפית של 51% , מנה זו מוצלחת. נסו את מרק נקניקיות וירקות איטלקי , מרק ירקות איטלקי ומרק סתיו בקערה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר הולנדי אובן או בסיר מרק על אש בינונית, מבשלים את הבשר עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את 12 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך שעה או עד שהירקות רכים.
מוסיפים כרוב, מקרוני ופטרוזיליה. מבשלים עוד 20 דקות או עד שהכרוב רך.