קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

קרם קרמל

קרם קרמל
ניתן להכין את המתכון של קרם קרמל תוך שעה ו-35 דקות בערך. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מגיש 4 ומחירו 92 סנט למנה. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. 54 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זהו מתכון לא יקר לחובבי האוכל האירופי. זה עובד היטב כקינוח. אם יש לך קוניאק כתום, חלב, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26%, וזה די גרוע. קרם קרמל, קרם ברולה, פוטס דה קרם, קרמל קראנץ' אקלר עם קרם מאפה קרמל שרוף וקרם קרמל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות F. ריסוס קלות 4 חסיני חום של 6.5 אונקיות. רמקינים עם תרסיס ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
2
מניחים רמקינים בתבנית תבשיל.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים 1/2 כוס סוכר במחבת קטנה, כבדה ויבשה על אש בינונית. כשהסוכר מתחיל להמיס מסביב לקצוות, נער בעדינות את המחבת ללא הרף, תוך כדי ערבוב סוכר מסביב, עד שכל הסוכר נמס; אל תשתמש בכלים כדי לערבב. כשהסוכר נמס לחלוטין וחום כהה, מסירים את המחבת מהאש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
4
יוצקים במהירות כמויות שוות של סירופ קרמל לתוך 4 הרמקינים המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים 1 ביצה ו-3 חלמונים בקערה עם קורט מלח ו-1/4 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
6
מקציפים עד שהסוכר נמס והתערובת הופכת לקצף, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מזלפים את הקרם פרש לתוך תערובת הביצים; מוסיפים את החלב, הווניל והגראנד מרנייה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
Grand MarnierGrand Marnier
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מקציפים יחד עד שהמרכיבים מתערבבים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מצקת את התערובת לתוך הרמקינים המוכנים, ממלאים אותם בערך 2/3 עד 3/4 מלאים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
10
ממלאים את התבשיל במי ברז חמים כדי להגיע עד מחצית הדפנות של הרמקינים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מניחים את התבשיל על הרשת האמצעית של התנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
12
אופים עד שבקושי מתייצב, 45 עד 50 דקות. אתה יכול להתחיל לבדוק את העשייה בערך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
13
בעזרת מלקחיים, מוציאים את הרמקינס מהסיר לרשת לצינון. כשהוא רק חם מעט, הפעילו סכין חיתוך חדה סביב קצה כל רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
14
כדי לפתוח את התבנית, מכסים את הרמקין בצלחת קטנה, ואז הופכים. מצננים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו

קרם שרי, פורט וטמפרניו הם אפשרויות נהדרות עבור קרם קרמל. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.