קרנבורגרים עם צ'יפס בטטה
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים אמריקאים לקופסת המתכונים שלכם, חמוציות עם צ'יפס בטטה עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -43 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 911 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-6 סועדים . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואני הייתי אומר שהוא מושלם. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 30 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. הוא מתאים גם כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . אם יש לכם טימין טחון, רוטב הודו, לחמניות המבורגר שומשום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון ספינאקולרי משתפר של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו צ'יפס בטטה אפוי , צ'יפס בטטה אפוי עם יוגורט ופלפל צ'יפוטלה , וצ'יפס בטטה אפוי עם יוגורט .
הוראות
מניחים את הצ'יפס בתבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'; רססו בתרסיס שמן.
ערבבו את תערובת הפסטו, זרעי הסלרי והטימין; פזרו מעל הצ'יפס.
אופים ב-400 מעלות למשך 20 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, ערבבו רוטב חמוציות מפירות יער שלמים, תערובת המילוי והטימין. פזרו את תערובת ההודו מעל וערבבו היטב. צרו שש קציצות.
במחבת גדולה, טגנו את ההמבורגרים בשמן על אש בינונית במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שמדחום הבשר מראה 165 מעלות והנוזלים צלולים.
מניחים את ההמבורגרים על לחמניות מרופדות בחסה; מפזרים מעל כף רוטב ופרוסת רוטב חמוציות.