קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות30
ציון בריאות34
מגזין

רוסטביף בסגנון ביתי

רוסטביף בסגנון ביתי
רוסטביף בסגנון ביתי הוא מתכון ללא גלוטן עם 30 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -40 גרם חלבון , 14 גרם שומן , וסך של 331 קלוריות . תמורת 2.66 דולר למנה , מתכון זה מכסה 29% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. לכו לחנות וקנו חמאה, רוטב בקר, מרק סלרי מרוכז ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זה מתאים גם כמנה עיקרית. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 72% . ציון זה טוב. מתכונים דומים: סטייק סינטה מיושן ביתי עם תפוחי אדמה צלויים וגבינה , אל תעזבו את הבית בלעדיו: בשר בקר מיובש ביתי לקחת לטיול הבא שלכם , וארוחת בוקר כפרית: טופו וירקות מקושקשים עם צ'יפס ביתי .

הוראות

1
מניחים את הצלי בתבנית צלייה גדולה כשצד השומן פונה כלפי מעלה. בקערה קטנה, מערבבים את ציר התיבול, הרוטב, המים, רוטב ווסטרשייר ורוטב הסויה; יוצקים על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים תבלינים. מסדרים פרוסות בצל מעל הצלי.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מניחים רצועות בייקון באלכסון מעל הבצל. מפזרים נקודות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
אופים, ללא מכסה, ב-325 מעלות צלזיוס במשך 2.5 עד 3.5 שעות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (למדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 מעלות; מדיום, 160 מעלות; עשוי היטב, 170 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הניחו לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.