קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
10 מזונות שמקלים על עצירות באופן טבעי
10 מזונות שמקלים על עצירות באופן טבעי
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות

שיפון שוודי אהוב

שיפון שוודי אהוב
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים סקנדינביים, אז נסו את לחם השיפון השוודי האהוב עליכם. מתכון זה מספיק ל-24 מנות. למנה זו יש 291 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם שמרים, צימוקים זהובים, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-10 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . עם ציון Spoonacular של 37% , מנה זו די גרועה. מתכונים דומים: מרק כרובית חריף עם קרוטונים משיפון שום , לחם שאור שיפון מונבט וסלט עדשים עם פירות יער שיפון ועגבניות מיובשות .

הוראות

1
מניחים צימוקים בקערה קטנה. מכסים במים רותחים ומניחים לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 שיני שום, 2 כתושות, אחת שלמה שמורה3 שיני שום, 2 כתושות, אחת שלמה שמורה
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
2
סננו והניחו בצד.
3
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
3 שיני שום, 2 כתושות, אחת שלמה שמורה3 שיני שום, 2 כתושות, אחת שלמה שמורה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
4
מוסיפים את הסוכר החום, המולסה, שומן השוקיים, המלח, קמח השיפון ו-4 כוסות קמח רב תכליתי. מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות. מוסיפים מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כָּתֵףכָּתֵף
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
5
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בלילה חלקה וגמישה, כ-6-8 דקות. מוסיפים צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
7
לדחוף את הבצק; לעצב שלוש כיכרות עגולות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
8
מניחים על תבניות אפייה משומנות. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שהלחם נשמע חלול כשמקישים עליו.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריךלקישוט כריך
10
מוציאים לרשתות צינון.