קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל עוף עם ארטישוק

תבשיל עוף עם ארטישוק
תבשיל עוף עם ארטישוק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות עיקריות. תמורת 1.88 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 571 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -43 גרם שומן . אם יש לכם שיני שום, אבקת קארי, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -40 דקות . הוא מושלם לחורף . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 43% , וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל טונה עם עגבניות מיובשות וארטישוק , עוף מבושל עם לבבות ארטישוק וזיתים , ועוף שום עם ארטישוק קל לסיר איטי .

הוראות

1
בקערה קטנה, ערבבו את הארטישוק, השמן והשום.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מעבירים לתבנית אפייה משומנת בנפח 2.5 ליטר. מפזרים מעל את העוף.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מערבבים את המרק, המיונז, מיץ הלימון והקארי; יוצקים על העוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
4
מפזרים גבינת צ'דר.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
5
מערבבים את פירורי הלחם, הגבינה והחמאה; מפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 30-35 דקות או עד לקבלת בועות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה