תבשיל פירה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו תבשיל פירה. מנה אחת מכילה 481 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -31 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 99 סנט למנה מנות. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חתיכות בייקון, מלח, בצל מטוגן ועירית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . מתכון זה אהוב על 171 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פירה תפוחי אדמה ואפונה פרוגי , פירה בטטה, תפוח וקוטיג'ה קוואסדילה ,ופירה מדומה עם בצל פריך ובצל שאלוט .
הוראות
מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס. מחמאים תבשיל של 1 1/2 ליטר תבשיל.
מניחים תפוחי אדמה בסיר של 3 ליטר; מכסים במים קרים.
מוסיפים 1 כף מלח. מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות או עד שהמזלג רך.
מסננים את תפוחי האדמה. החזירו את המחבת ללהבה למשך דקה, תוך כדי טלטול את המחבת עד שתפוחי האדמה יבשים. מועכים את תפוחי האדמה עם מועך תפוחי אדמה או מיקסר.
מוסיפים את החמאה, השמנת החמוצה, הגבינה, העירית ו-1/2 כפית המלח הנותרת. מועכים או מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מזלפים את התערובת לתבנית תבשיל.
אופים את תפוחי האדמה במשך 20 עד 25 דקות או עד שהם חמים.
מוציאים מהתנור ומפזרים בצל וחתיכות בייקון מבושלות. מחזירים את הכלי לתנור ואופים 5 דקות נוספות.