קושימומחה
מוכן ב1 ש, 22 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

1770 בית קציץ בשר

1770 בית קציץ בשר
1770 House Meatloaf היא מנה עיקרית קטוגנית . מנה אחת מכילה 639 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -49 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 100 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר עגל טחון, חזיר טחון, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-22 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66% . הציון הזה די טוב. קציץ בשר בית 1770 ,קציץ בשר בית 1770 של אינה גרטן עם רוטב שום , וקציץ בית 1770 של אינה גרטן עם רוטב שום דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
3
מניחים בקערת ערבוב גדולה את בשר העגל, החזיר, הבקר, העירית, התימין, הפטרוזיליה, הביצים, הפנקו, החלב, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
1 קילו בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)1 קילו בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
בשר עגל טחון (עדיף בגידול טבעי)בשר עגל טחון (עדיף בגידול טבעי)
4
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה ומצלמים אותה בשמן זית כתית מעולה. כשהשמן חם מוסיפים למחבת את הסלרי והבצל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
פנקו טחוןפנקו טחון
1 1/3 כוסות פנקו טחון דק1 1/3 כוסות פנקו טחון דק
Panko טחון דקPanko טחון דק
ציוד שתשתמש בו
1 כף פטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטב1 כף פטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטב
5
מוציאים את הסלרי והבצל מהמחבת ומצננים. כשהתערובת מתקררת מוסיפים אותה לקערת המערבל עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטבפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטב
8 עד 10 שיני שום צלויות8 עד 10 שיני שום צלויות
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)2/3 כוס חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
6
בעזרת ידיים נקיות מערבבים את החומרים עד שהם מתאחדים היטב והכל מתפזר בצורה אחידה.
7
מניחים פיסת נייר אפייה על תבנית יריעה (צריכה להיות לה דפנות בגובה של 1 1/2 אינץ' לפחות כדי למנוע נזילת שומן מהתבנית).
ציוד שתשתמש בו
(רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)(רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים את הבשר על תבנית הסדין, טופחים עליו ומחוררים אותו כדי להסיר כיסי אוויר. מעצבים את הבשר לכיכר (בערך 14 1/2 אינץ' אורך על 5 אינץ' רוחב על 2 אינץ' גובה).
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מכניסים את התבנית לתנור ואופים 40 עד 50 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על טמפרטורה פנימית של 155 עד 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוציאים את קציץ הבשר מהתנור ונותנים לו לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
בינתיים, לרוטב, משלבים את המרק, השום הקלוי והחמאה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים כ-10 עד 15 דקות, או עד שמסמיך קלות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
מוסיפים 1 כפית מכל אחד מהטימין הקצוץ, העירית והפטרוזיליה. פורסים את קציץ הבשר למנות הגשה ומפזרים את הרוטב החם על הקציץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קברנה סוביניון וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי עבור קציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. אתה יכול לנסות את Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.