קושימומחה
מוכן ב1 ש, 22 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

1770 בית קציץ בשר

1770 בית קציץ בשר
1770 House Meatloaf היא מנה עיקרית קטוגנית . מנה אחת מכילה 639 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -49 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 100 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר עגל טחון, חזיר טחון, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-22 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66% . הציון הזה די טוב. קציץ בשר בית 1770 ,קציץ בשר בית 1770 של אינה גרטן עם רוטב שום , וקציץ בית 1770 של אינה גרטן עם רוטב שום דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
3
מניחים בקערת ערבוב גדולה את בשר העגל, החזיר, הבקר, העירית, התימין, הפטרוזיליה, הביצים, הפנקו, החלב, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
1 קילו בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)1 קילו בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
בשר עגל טחון (עדיף בגידול טבעי)בשר עגל טחון (עדיף בגידול טבעי)
4
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה ומצלמים אותה בשמן זית כתית מעולה. כשהשמן חם מוסיפים למחבת את הסלרי והבצל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
פנקו טחוןפנקו טחון
1 1/3 כוסות פנקו טחון דק1 1/3 כוסות פנקו טחון דק
Panko טחון דקPanko טחון דק
ציוד שתשתמש בו
1 כף פטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטב1 כף פטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטב
5
מוציאים את הסלרי והבצל מהמחבת ומצננים. כשהתערובת מתקררת מוסיפים אותה לקערת המערבל עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטבפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטב
8 עד 10 שיני שום צלויות8 עד 10 שיני שום צלויות
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)2/3 כוס חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
6
בעזרת ידיים נקיות מערבבים את החומרים עד שהם מתאחדים היטב והכל מתפזר בצורה אחידה.
7
מניחים פיסת נייר אפייה על תבנית יריעה (צריכה להיות לה דפנות בגובה של 1 1/2 אינץ' לפחות כדי למנוע נזילת שומן מהתבנית).
ציוד שתשתמש בו
(רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)(רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים את הבשר על תבנית הסדין, טופחים עליו ומחוררים אותו כדי להסיר כיסי אוויר. מעצבים את הבשר לכיכר (בערך 14 1/2 אינץ' אורך על 5 אינץ' רוחב על 2 אינץ' גובה).
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מכניסים את התבנית לתנור ואופים 40 עד 50 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על טמפרטורה פנימית של 155 עד 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוציאים את קציץ הבשר מהתנור ונותנים לו לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בינתיים, לרוטב, משלבים את המרק, השום הקלוי והחמאה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים כ-10 עד 15 דקות, או עד שמסמיך קלות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
מוסיפים 1 כפית מכל אחד מהטימין הקצוץ, העירית והפטרוזיליה. פורסים את קציץ הבשר למנות הגשה ומפזרים את הרוטב החם על הקציץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק

מרכיבים

4801 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או בקרציר עוף או בקר12 כפיות אבקת שוםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה, בטמפרטורת החדרחמאה, בטמפרטורת החדר2ביוןסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק3largesביצים (רצוי אורגני)ביצים (רצוי אורגני)12 כפיות אבקת שוםchopped, fresh chives, plus 1 teaspoon for the saucechopped, fresh chives, plus 1 teaspoon for the sauce12 כפיות אבקת שוםchopped, fresh thyme leaves, plus 1 teaspoon for the saucechopped, fresh thyme leaves, plus 1 teaspoon for the sauce454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ground beef (preferably naturally-raised)ground beef (preferably naturally-raised)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ground pork (preferably naturally-raised Berkshire)ground pork (preferably naturally-raised Berkshire)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ground veal (preferably naturally-raised)ground veal (preferably naturally-raised)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ground veal (preferably naturally-raised)ground veal (preferably naturally-raised)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק80דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.finely ground Pankofinely ground Panko12 כפיות אבקת שוםchopped, fresh Italian parsley, plus 1 teaspoon for the saucechopped, fresh Italian parsley, plus 1 teaspoon for the sauce8ציפורןחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה1631 לב מפאלדי טרי אם אפשרwhole milk (preferably hormone- and antibiotic-free)whole milk (preferably hormone- and antibiotic-free)

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קברנה סוביניון וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי עבור קציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. אתה יכול לנסות את Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.