20 דקות בשר בקר ביין אדום
20 דקות של בשר בקר ביין אדום דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 832 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש יין זכוכית, סטייק עכוז, בצל, עגבניות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר בקר עם רוטב יין אדום, בשר בקר עם רוטב יין אדום, ו תבשיל בשר בקר אדום.
הוראות
מחממים את השמן במחבת. מטגנים סטייק עבור 2 דקות בכל צד עד חום.
הסר סטייק לצלחת, ואז לזרוק את הבצל, שום אורגנו למחבת. מטגנים במשך 5 דקות עד שמתחילים להפוך זהב.
להטות את היין והעגבניות למחבת, ואז מבשלים במשך 10 דקות עד מעובה ועשיר. פורסים את הסטייק לחתיכות, חוזרים למחבת עם כל מיצים, ואז מבשלים לכמה דקות כדי לחמם מחדש.
מגישים עם פסטה, צ ' יפס או תפוחי אדמה מטוגנים.