20 דקות עוף בוטנים תאילנדי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? 20 דקות עוף בוטנים תאילנדי יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. אם רכשת רוטב בוטנים, מיונז, פירורי לחם panko, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו 30 דקות פיקנטי תאילנדי בוטנים עוף & בטטה אטריות מוקפצים אטריות, פאד תאילנדי עוף 30 דקות, ו קארי עוף תאילנדי 30 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. קו אפייה עם נייר; תרסיס עם ספריי בישול. בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/2 אינץ ' עבה.
בצלחת רדודה, לערבב יחד 1/4 כוס רוטב בוטנים ומיונז. בצלחת רדודה נוספת, לערבב יחד panko ובוטנים. לטבול עוף בתערובת רוטב בוטנים, ולאחר מכן לטבול בתערובת panko.
אופים 15 עד 20 דקות, הופך פעם אחת, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (165°F) ציפוי הוא חום זהוב.
מגישים רוטב בוטנים נוסף כמו רוטב טבילה.