קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

20 דקות שרימפס וקוסקוס עם רוטב יוגורט-חומוס

20 דקות שרימפס וקוסקוס עם רוטב יוגורט-חומוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל 20 דקות שרימפס וקוסקוס עם רוטב יוגורט חומוס. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 472 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לכי לחנות וקחי יוגורט יווני, חומוס, נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב משמשים מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט ליקר ביצים עם גרנולה כקינוח. 51 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו קוסקוס עם רוטב מנטה-יוגורט, ירקות בגריל עם קוסקוס ורוטב יוגורט, ו אמנון עם שומר-רוטב יוגורט ופלפל אדום קוסקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את broiler גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מערבבים את הקוסקוס, משמשים ו 1 כף שמן זית בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
משמשמשמש
קוסקוסקוסקוס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים 1 1/4 כוסות מים חמים מאוד, מכסים בניילון נצמד ונותנים לשבת עד שכל המים נספגים והקוסקוס רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מערבבים יחד את היוגורט, החומוס, הנענע ו -1 עד 2 כפות מים בקערה אחרת. מתבלים במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
יוגורטיוגורט
מיםמים
מנטהמנטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
לזרוק את השרימפס, עגבניות, הנותרים 1 כף שמן זית ופפריקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
פפריקהפפריקה
שרימפסשרימפס
6
פרושים על תבנית אפייה ומטגנים עד שהשרימפס אטום ומבושל דרך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
טפטוף עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
8
תפזר את הקוסקוס במזלג. מחלקים את השרימפס וקוסקוס בין 4 צלחות. לגרד את כל הטפטוף מסדין האפייה לרוטב יוגורט-חומוס.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
חומוסחומוס
שרימפסשרימפס
יוגורטיוגורט
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מגישים שרימפס וקוסקוס עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
שרימפסשרימפס
רוטברוטב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.