30 דקות מחבת שזיף עוגה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל 30 דקות מחבת שזיף עוגה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 277 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר מגורען, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עוגת מחבת שזיפים, עוגת מחבת אגוז שזיף, ו עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
לטאטא קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה; להפריש.
מחממים חמאה במחבת ברזל יצוק עגול 10 אינץ ' על חום בינוני. מבשל, מסתחרר מחבת מדי פעם, עד שמתחיל קצף.
הסר מחבת מחום כאשר קצף מתיישב חמאה מריח אגוזים, 5 עד 7 דקות. מיד להסיר מהחום ולהעביר לקערה בינונית. מערבבים בגוון כתום.
להקציף חלב, ביצים, תמצית שקדים.
לטאטא חמאה חומה / תערובת חלב לתוך מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד הבלילה חלקה.
גריז מחבת עם הנותרים 1 כף חמאה, ולאחר מכן לגרד הבלילה למחבת. למעלה עם שזיפים פרוסים, בצד העור למעלה, הקשה בעדינות לתוך הבלילה.
מפזרים סוכר מגורען ואופים עד בודק עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
העברת מחבת למתלה קירור ועוגה מגניב על 15 דקות; לשרת חם. העוגה יכולה להיות מוגשת בטמפרטורת החדר.