30 דקות שעועית לבנה הודו צ'ילי
צ'ילי הודו שעועית לבנה 30 דקות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק עוף, פלפלים poblano, מיץ מ 1 סיד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו 20 דקות שעועית לבנה צ'ילי, צ'ילי שעועית לבנה 30 דקות, ו שאריות טורקיה או טחון טורקיה ופינטו שעועית לבן צ'ילי עם סיד (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, חלפיניו, ופלפלי poblano וקורטוב של מלח. מערבבים עד מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השום, כמון, אורגנו ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מוסיפים את טורקיה, לשבור אותו בעדינות עם כף עץ, ומבשלים עד שהוא פשוט מאבד את הצבע הוורוד שלו, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את המרק, שעועית, צ ' ילי ומביאים לרתיחה. באמצעות מחית תפוחי אדמה, לרסק כמה שעועית כדי לעבות את המרק. מתבלים במלח ופלפל ומאפשרים לבשל יחד עד מעובה, 6 עד 8 דקות יותר. מערבבים את מיץ הסיד וכוסברה, ואז מצקת לתוך קערות הגשה.