5 מרכיב הפאן צרוב הליבוט עם לבבות ארטישוק מרק זעפרן
5 מרכיב הפאן צרוב הליבוט עם לבבות ארטישוק מרק זעפרן הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 276 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לך לבבות ארטישוק, מלח, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 5 מרכיב הפאן צרוב הליבוט עם לבבות ארטישוק מרק זעפרן, מחבת צרובה הליבוט עם איולי זעפרן, ו הליבוט במרק ארטישוק ועגבניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מתבלים את שני צידי הליבוט במלח ופלפל שחור.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים הליבוט ומבשלים 2 דקות לכל צד, עד חום זהוב.
הסר דגים מהמחבת ולהניח בצד.
לאותו מחבת, מוסיפים לבבות ארטישוק, מרק וזעפרן. להביא לרתיחה. להחזיר דגים למחבת ומבשלים 2 דקות, עד דגים הוא מזלג מכרז.
העברה למגש הגשה ומוגשת בדרך כלל עם קוסקוס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.