7 שכבת סלט ג'לטין
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סלט ג'לטין 7 שכבות יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 194 קלוריות. מתכון זה משמש 20. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לך חלב אידוי, ציפוי מוקצף קרטון, ג'לטין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 47%. ציון זה הוא מוצק. סלט ג'לטין בן שש שכבות, סלט ג'לטין בן שבע שכבות, ו סלט ג'לטין אננס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה, להמיס חבילה אחת של ג ' לטין ב 3/4 כוס מים רותחים.
מוסיפים 3/4 כוס מים קרים; מערבבים. כף לתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. צלחת מצופה תרסיס בישול. מצננים עד להתייצבות אך לא יציבה, כ-40 דקות.
בקערה אחרת, להמיס חבילה נוספת של ג ' לטין ב 1/2 כוס מים רותחים.
מוסיפים 1/2 כוס מים קרים ו 1/2 כוס חלב; מערבבים. כף מעל השכבה הראשונה. מצננים עד להתייצבות אך לא יציבה, כ-40 דקות.
חזור על הפעולה חמש פעמים, לסירוגין שכבות ג 'לטין רגילות עם שכבות ג' לטין שמנת. מצננים כל שכבה עד להתייצבות אך לא יציבה לפני כפית השכבה הבאה מעל. מקררים סלט שלם למשך הלילה. ממש לפני ההגשה, להפיץ העליון עם ציפוי מוקצף.
מקשטים עם נענע ופירות אם רוצים.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. מייסון נואר לדפוק על עץ שרדונה עם 4.6 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![מייסון נואר לדפוק על עץ שרדונה]()
מייסון נואר לדפוק על עץ שרדונה
2013 לדפוק על עץ עשוי 100% שרדונה, כל נירוסטה ולא תסיסה מלולקטית. נרכש מכרמים על צלע הגבעה בימהיל - קרלטון אווה, מזכיר את גרנד קרוס של קוט ד ' אור של בורגונדי. הוא נהנה מתסיסה ארוכה וקרה מאוד - כמעט חודשיים-וכתוצאה מכך יין רזה ומרושע עם בושם של מלון טל דבש ואגס גולש בגלים ענקיים של מינרלים, והביא לגאות נחמדה של פירות כוכבים עסיסיים לסיום.