A. 1. עוטפת בית סטייק
מתכון זה מספק 40 מנות. עם 52 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם 32 סנט למנה נופל בתקציב שלך, a. 1. עטיפות סטייק הבית יכול להיות מצוין חלב חינם מתכון לנסות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו רוטב פלפל, פלפלים, טורטיות קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו תערובת חטיף בית סטייק, המבורגרים בסטייק האוס, ו סטייק סירלוין בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב סטייק, בצל ורוטב פלפל.
הסר תערובת רוטב סטייק 1/3 כוס; להפריש לשימוש מאוחר יותר.
סטייק גריל 18 דקות. או עד doneness בינוני (160F), מפנה וצחצוח מדי פעם עם הנותרים תערובת רוטב סטייק.
חותכים סטייק על פני התבואה לרצועות דקות.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפלים; מבשלים ומערבבים 3 עד 4 דקות. או עד פריך במכרז. מערבבים בתערובת רוטב סטייקים שמורות ורצועות סטייק. תערובת סטייק כפית באופן שווה על טורטיות; להתגלגל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.