קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

a: חמאת פטריות בר

a: חמאת פטריות בר
ת: חמאת פטריות בר עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 420 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חמאה, שאלוט, פטריות אכילות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו רביולי פטריות בר עם רוטב חמאת אגוזים, רביולי פטריות בר ברוטב מרווה וחמאה חומה, ו חמאה צלוי העליון של עוף עם פטריות בר & תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס על שלוש כפות של 1 כוס חמאה שלך במחבת ברזל יצוק מעל להבה בינונית עד שהוא מתחיל קצף. מיד להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף 1 שאלוט טחון לשומן חם.כאשר שאלוט טחון שחררו את הניחוח שלהם, הפכו שקופים והקצוות שלהם מתחילים לקרמל, לרוקן את הקערה של פטריות בר טחון למחבת במהירות וכל בבת אחת, כך הפטריות לרחוש במחבת והבושם הארצי שלהם ממלא את המטבח שלך.מערבבים את הפטריות עם כף עץ כדי לקדם אפילו בישול, גירוד כל חתיכות שבמקרה לדבוק בתחתית המחבת שלך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מפזרים על 1 כפית עלי טימין טריים על הפטריות שלך ולהמשיך לבשל במשך דקה או שתיים.לכבות את החום, ולאפשר חמאה מתובלת, פטריות, שאלוט וקורנית להתקרר במשך כעשר דקות.בעוד הפטריות לנוח מגניב, לנצח את החמאה שנותרה עד רך, חלק וקל לניהול.כפית את השומן המתובל, פטריות, שאלוט ותימין לתוך החמאה הנותרת ולקפל אותם יחד עד התבלינים משולבים היטב לתוך השומן. השתמש במערבל לעמוד עם קובץ מצורף משוט ליעילות רבה, אבל אם אין לך אחד, קערת ערבוב ומרית גומי צריך להספיק.לטחון קצת פלפל לבן לתוך החמאה כפי שאתה בעדינות לקפל את החומרים יחד.עובש החמאה מתחם בעדינות על נייר שעווה, מגלגל אותו לתוך בול עץ אם עושה זאת מתאים לך. אם אתה בר מזל מספיק כדי למצוא עובש חמאה טוב, להשתמש בו במקום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מניחים אותו במקרר ולהשתמש בו בתוך חודש או חודשיים. שומן הוא חומר משמר מצוין.