Adobo - שפשף עוף
Adobo - שפשף עוף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 687 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לך עוף, שמן צמחי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו אפריקני Adobo - שפשף טונה, אפריקאי אדובו - שפשף סטייקים טונה, ו קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחממים את השמן בסיר כבד, בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 3 דקות יותר.
מוסיפים את הצ ' ילי ומבשלים עד מחשיך משני הצדדים, על 1 דקה.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. המשך רותח עד צ ' יילס רך, כ 5 דקות.
מעבירים את התערובת לבלנדר ומחית. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים גריל או מחבת גריל גדולה על חום בינוני גבוה.
בינתיים, לשפשף את תערובת adobo בכל רחבי העוף, באמצעות כמחצית של adobo. לצרוב את העוף, חזה כלפי מטה, עד סימני גריל מופיעים, על 6 דקות.
תבריש קצת רוטב אדובו בצד השני של העוף. הפעל את חזה העוף למעלה, מניחים בתבנית אפייה ומעבירים לתנור. מבשלים את העוף, מתבלים עם רוטב adobo נוסף כל 20 דקות, עד מדחום בשר רושם טמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, כ 40 דקות.
מגישים עם טורטיות תירס להכין טאקו פלחי ליים.