קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

Adobo - שפשף עוף

Adobo - שפשף עוף
Adobo - שפשף עוף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 687 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לך עוף, שמן צמחי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו אפריקני Adobo - שפשף טונה, אפריקאי אדובו - שפשף סטייקים טונה, ו קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחממים את השמן בסיר כבד, בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את השום ומבשלים 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים את הצ ' ילי ומבשלים עד מחשיך משני הצדדים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
7
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. המשך רותח עד צ ' יילס רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
8
מעבירים את התערובת לבלנדר ומחית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מחממים גריל או מחבת גריל גדולה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
בינתיים, לשפשף את תערובת adobo בכל רחבי העוף, באמצעות כמחצית של adobo. לצרוב את העוף, חזה כלפי מטה, עד סימני גריל מופיעים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
תבריש קצת רוטב אדובו בצד השני של העוף. הפעל את חזה העוף למעלה, מניחים בתבנית אפייה ומעבירים לתנור. מבשלים את העוף, מתבלים עם רוטב adobo נוסף כל 20 דקות, עד מדחום בשר רושם טמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשהטורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מגישים עם טורטיות תירס להכין טאקו פלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
סיד טריזסיד טריז