שרבון היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. אם יש לך כתף חזיר, קמח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו מתכונים דומים.
הוראות
1
חותכים כתף חזיר לחתיכות קטנות. במחבת גדולה, לטגן את החזיר בחמאה ושום עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
חמאה
שום
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיף את הקמח, מלח, פלפל, מרווה, רוזמרין, כמון, טרגון, ועלי דפנה ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את היין והמים ומכסים. מבשלים מעל אש נמוכה במשך 30 דקות. במחבת נפרדת, מטגנים את הבייקון עד שהשומן הופך לחום זהוב. לאחר בשר חזיר כבר מבושל במשך 30 דקות, להוסיף בייקון שניתנו לצלחת. מבשלים עוד 30 דקות.