Ajiaco Colombiano (עוף קולומביאני ומרק תפוחי אדמה)
Ajiaco Colombiano (עוף קולומביאני ומרק תפוחי אדמה) נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך כוסברה, גואסקה, תפוחי אדמה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי המתכונים הקולומביאנים שלי. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: Ajiaco: עוף קולומביאני ומרק תפוחי אדמה, מרק עוף קולומביאני: AJIACO, ו עוף קולומביאני, תירס, ותבשיל תפוחי אדמה: Ajiaco.
הוראות
בסיר גדול, מניחים את העוף, תירס, מרק עוף, כוסברה, בצל ירוק, שום, מלח ופלפל.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום למדיום ומבשלים כ -35 עד 40 דקות, עד שהעוף מבושל ומכרז.
המשך לבשל את התירס במשך 30 דקות נוספות. להשליך בצל ירוק ולהוסיף תפוחי אדמה אדומים, תפוחי אדמה לבנים, ואת הגואקס. מבשלים עוד 30 דקות.
לחשוף ולהוסיף את criolla פאפא קפוא ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, העונה עם מלח ופלפל.
חותכים את בשר העוף לחתיכות קטנות ולחזור לסיר.
מגישים את Ajiaco חם עם צלפים ושמנת כבדה בצד.