זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. לכו לחנות ותרימו גואסקה, עלי דפנה, אוזני תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: AJIACO BOGOTANO (עוף קולומביאני ומרק תפוחי אדמה), מרק עוף קולומביאני: AJIACO, ו תבשיל עוף, תירס ותפוחי אדמה קולומביאני {Ajiaco}.
הוראות
1
מערבבים ציר עוף, חזה עוף, בצל, עלי דפנה, תפוחי אדמה, וגואסקה בסיר גדול או בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הוסף יותר מים במידת הצורך כדי לכסות מוצקים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד חזה עוף מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
העברת חזה עוף לצלחת ולהניח בצד עד מקורר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
4
המשך להתבשל תפוחי אדמה עד רוסטים ו Criollas papas הם מכרז לחלוטין ומתפרק, כ 45 דקות יותר, הוספת מים נוספים לפי הצורך. להשליך בצל ועלי דפנה. באמצעות מקציף, חתיכות תפוחי אדמה מחית נגד צד של סיר ומערבבים במרץ כדי לעבות מרק. המרק צריך להיות סמיך, עם חתיכות גדולות של תפוחי אדמה עדיין נותרו.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מערבבים בצל, כוסברה, ופלפל צ ' ילה בקערה קטנה ומוסיפים מים עד שרק מכוסה. מתבלים בנדיבות עם מלח ומערבבים לשלב. תניח בצד. להיפטר עור ועצמות עוף. לגרוס בשר לחתיכות בגודל ביס ולהניח בצד בקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
3 כפות שמן צמחי
מים כדי לאפשר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק