קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

Aloo Palak

Aloo Palak
אלו פאלק יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי חרדל, כורכום טחון, שמן בוטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 92%. נסו aloo palak, איך לעשות aloo palak / aloo palak קארי, Aloo Palak / Aloo palak gravy / קארי תרד תפוחי אדמה, ו aloo palak sabzi או vrat ke aloo palak / navratri vrat s (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן בוטנים במחבת; מטגנים את זרעי הכמון, זרעי חרדל, פלפלים אדומים צ ' ילה בשמן החם עד הזרעים מתחילים להתיז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את עלי הקארי, כורכום ואבקת asafoetida; מטגנים עוד 30 שניות. מערבבים את תפוחי האדמה לתוך התערובת כדי מעיל; לבשל עד שהם מתחילים חום, על 5 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
אספוטידהאספוטידה
עלי קאריעלי קארי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כורכוםכורכום
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מפזרים את המים על תפוחי האדמה; לכסות את המחבת עם מכסה ומבשלים עד תפוחי האדמה מבושלים, אבל עדיין מוצק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
חום 1 כף שמן בוטנים במחבת נפרדת; לבשל את התרד בשמן החם עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים מלח; להמשיך לבשל עד כל עודף לחות מתאדה, 2 עד 3 דקות. מערבבים לתוך תערובת תפוחי האדמה. מתבלים עם פלפל אדום טחון כמון; מערבבים. מבשלים עד התבלינים לשלב, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
מגישים חם.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
הקלטות שדה Chenin Blanc
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.