קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

Aloo Palak

Aloo Palak
אלו פאלק יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי חרדל, כורכום טחון, שמן בוטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 92%. נסו aloo palak, איך לעשות aloo palak / aloo palak קארי, Aloo Palak / Aloo palak gravy / קארי תרד תפוחי אדמה, ו aloo palak sabzi או vrat ke aloo palak / navratri vrat s (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן בוטנים במחבת; מטגנים את זרעי הכמון, זרעי חרדל, פלפלים אדומים צ ' ילה בשמן החם עד הזרעים מתחילים להתיז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את עלי הקארי, כורכום ואבקת asafoetida; מטגנים עוד 30 שניות. מערבבים את תפוחי האדמה לתוך התערובת כדי מעיל; לבשל עד שהם מתחילים חום, על 5 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
אספוטידהאספוטידה
עלי קאריעלי קארי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כורכוםכורכום
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מפזרים את המים על תפוחי האדמה; לכסות את המחבת עם מכסה ומבשלים עד תפוחי האדמה מבושלים, אבל עדיין מוצק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חום 1 כף שמן בוטנים במחבת נפרדת; לבשל את התרד בשמן החם עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים מלח; להמשיך לבשל עד כל עודף לחות מתאדה, 2 עד 3 דקות. מערבבים לתוך תערובת תפוחי האדמה. מתבלים עם פלפל אדום טחון כמון; מערבבים. מבשלים עד התבלינים לשלב, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מגישים חם.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
הקלטות שדה Chenin Blanc
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.