Anda Bhurji (פיקנטי הודי ביצים מקושקשות)
Anda Bhurji (פיקנטי הודי ביצים מקושקשות) יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 444 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בסביבה 15 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים בקלילות, פלפלים צ'ילי לחתוך לאורכו, ג' ינג'ר-שום להדביק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: ביצים מקושקשות חריפות הודיות, אקורי-ביצים מקושקשות הודיות, ו Akoori (ביצים מקושקשות הודיות).
הוראות
מוסיפים בצל ומערבבים עד מתרכך. בערך דקה.
מוסיפים עגבניות ומערבבים היטב עד רך. בערך דקה אחת.
מוסיפים צ 'ילי ירוק רסק ג' ינג ' ר שום, מערבבים עד ניחוח הוא שוחרר. בערך 30 שניות.
להוסיף אבקת צ ' ילי אדום, אבקת כורכום ומערבבים עד השמן מפריד מן הדבק. כ -30 שניות, דואג לא לשרוף את הדבק. תנמיך את החום לנמוך.
מוסיפים את הביצים המוקצף ואת המלח ומערבבים בעדינות עד שהתערובת מתקררת. בערך דקה. תגביר את החום לגבוה. מערבבים במרץ את תערובת הביצים ושוברים גושים גדולים יותר.
הוסף 1 כפית חמאה כפי שאתה מערבבים ולתת לו להמיס לתוך תערובת הביצה. לזרוק בחצי כוסברה קצוצה ומערבבים אותו. בערך 30 שניות. הפעל את החום ומגישים מיד עם שאר כוסברה כמו לקישוט וכפית חמאה מגונדרת על גבי.