Arancine עם סרדינים וזעפרן
ארסיני עם סרדינים וזעפרן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 836 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורז arborio, מנטה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Arancine (כדורי אורז זעפרן), Arancine הדר, ו פירות הדר עם גבינת פקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
עבור אורז: בסיר 4 עד 6 ליטר, חום 2 כפות שמן זית עד רק עישון.
מוסיפים חצי בצל אדום קצוץ זעפרן ומבשלים עד מתרכך, על 7 עד 9 דקות.
מוסיפים אורז ועוף ומביאים לרתיחה, חשופים. מבשלים עד שנוזל נספג ואורז רך, כ -25 דקות.
מורחים אורז כדי להתקרר על גיליון עוגיות גדול, על 1/4 אינץ 'עד 1/2 אינץ' עבה. כאשר אורז הוא מגניב, לערבב עם פקורינו, 2 ביצים 2 חלמונים ביצה ולהניח בצד
למילוי: במחבת 10 עד 12 אינץ ' סאוט, לבשל בצל קצוץ הנותרים 2 כפות שמן זית עד חום זהוב בהיר, על 10 דקות.
מוסיפים רוטב עגבניות, סרדינים קצוצים ונענע ומבשלים 5 עד 7 דקות עד מופחת בשליש ועבה למדי. להפריש ולאפשר להתקרר.
מניחים קמח לאבק, חלבונים ביצה פירורי לחם בקערות רדודות נפרדות בקלילות להכות חלבונים ביצה. כדי ליצור ארנסין, מניחים 3 כפות תערובת אורז בכף היד ולעשות שקע עם גב כף. כף 2 כפות תערובת סרדינים לתוך הזחה וליצור קערה פתוחה מתוך האורז ביד שלך. מכסים חלק מלא עם כף נוספת של תערובת אורז ושימוש בשתי הידיים, לעצב את האורז לתוך כדור. המשך עם שאריות תערובת אורז ומילוי עד הסוף.
מגלגלים כל כדור בקמח, ואז חלבונים ביצה, ואז פירורי לחם ומקררים 1 שעה, חשוף.
חום 4 אינץ ' של שמן בישול בסיר או במחבת עמוקה 375 מעלות. בזהירות למקם 3 כדורים בכל פעם למחבת ומטגנים עד חום זהוב, על 3 עד 4 דקות, ערבוב עם מלקחיים או כף מטבח כדי לשמור אותם נעים.
מסננים כדורים מבושלים על מגבות נייר ומניחים על מגש גדול ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.