Arctic Char עם ברוקולי סיני ופירה בטטה
Arctic Char עם ברוקולי סיני ופירה בטטה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. גשו לסופר וקנו חרדל, חומץ בלסמי, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Arctic Char עם ברוקולי סיני מחית בטטה, ארקטיק צ'אר עם רוטב מחבת מתוק חמוץ, ו ארקטיק צ'אר עם סלט תפוחי אדמה-מורל ויניגרט כרישה.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לעטוף תפוחי אדמה מתוקים בנפרד בנייר כסף. צלי עד מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות. מגניב לקלף. מחית במעבד עד חלקה. למדוד 3 כוסות מחית ולהעביר קערה בטוחה במיקרוגל. מערבבים בחרדל. מתבלים במלח. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. מרתיחים חומץ בסיר קטן עד מופחת ' כוס, על 8 דקות. מערבבים ברוטב סויה.
מבשלים ברוקולי בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 1 דקה.
ניקוז; להפריש. מבשלים בייקון במחבת בינונית על חום בינוני עד הקצוות הם פריך.
להעביר מגבות נייר לניקוז. לעשות קדימה: הפחתת ברוקולי יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
עיבוד זרעי חרדל ב spice grinder עד הקרקע גס.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מפזרים זרעי קרקע על גבי דגים.
חום 1 שמן כף במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים, בצד חרדל למטה, ומבשלים עד חום ופשוט אטום במרכז, על 3 דקות לכל צד.
בינתיים, לחמם מחית במיקרוגל עד מחומם דרך.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה אחרת.
מוסיפים ברוקולי ובייקון; sauté עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל.
מחלקים ברוקולי, דגים, ומחית בין צלחות.
טפטוף עם הפחתת בלסמי ומגישים.
* ברוקולי סיני נקרא גם gai lan או כרוב סיני; הוא זמין בשווקים אסיאתיים. ברוקולי ראבה הוא ירק ירוק עלים איטלקי עם אשכולות מפוזרים של פרחים דמויי ברוקולי; תוכלו למצוא אותו בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.
למנה: 517 קלוריות, 21 גרם שומן (4g רווי) 42 מ "ג כולסטרול, 422 מ" ג נתרן, 35 מ " ג פחמימות, 6g סיבים, 38 גרם חלבון
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה ›
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.