Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (אורז שחור עין)
גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מלח ופלפל טחון, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Buñuelos de Fríjol de Cabecita Negra (Black-eyed Pea Fritters), Blackeye אפונה Jambalaya (סיר אורז), ו Arroz con Gandules (אורז עם אפונה יונה) (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את השעועית ומכניסים לסיר גדול. מכסים במים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות ולבשל במשך כ -35 עד 40 דקות, או עד במכרז, לנקז שמירה על הבישול liquid.In סיר בינוני, להוסיף את הבצל, שום, פלפל אדום בצל ירוק, בצל ירוק, sauté במשך 2 דקות.
מוסיפים את האורז, sauté במשך 2 דקות ומערבבים עד מצופה היטב.
מוסיפים את השעועית המבושלת, 2 כוסות של נוזל הבישול ו -2 כוסות מים.
מוסיפים כוסברה, כמון, מלח, פלפל ואכיוטה, מביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות.
הסר את האורז מהחום, תן לו לשבת מכוסה במשך 5 דקות לשרת.