Arroz con פולו בסגנון עמק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם שיני שום, מלח, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Arroz Con Pollo-סגנון Delicioso, Arroz con Pollo, בסגנון פורטוריקני #SundaySupper, ו עוף בסגנון ספרדי עם אורז זעפרן (Arroz con Pollo) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה, ומוסיפים 4 חתיכות מהעוף. מטגנים את העוף עד להשחמה, על 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים את העוף לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומניחים בצד. בקבוצות קטנות, ממשיכים לטגן את שאר חתיכות העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
מוסיפים את האורז לשמן שנותר במחבת ומטגנים על חום בינוני גבוה עד שהוא חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את העגבניות, רוטב עגבניות, בצל, פלפל, אפונה, רסק עגבניות, שום, עלי דפנה, כמון, 2 כפיות מלח, 2 כפיות פלפל שחור, ו 2 1/2 כוסות של המרק. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להעביר צלחת תבשיל 9 x 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
7
מוסיפים את העוף לתבשיל, מאכילים את הבשר הלבן באורז כדי למנוע ממנו בישול יתר, ומניחים את הבשר הכהה על גבי האורז. מכסים את הצלחת בנייר כסף ואופים עד שהאורז רך והעוף כבר לא ורוד, 40 עד 50 דקות. במידת הצורך, מוסיפים יותר מרק עוף, 1 כוס בכל פעם, לצלחת במהלך האפייה כדי לשמור על העוף והאורז לח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה