קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

Asia. Kgm

Asia. Kgm
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, אבוקדו, טונה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . וזה טוב. נסו Asia. Kgm, Causa Rellena De Atun (Causa ממולא בטונה), ו פרואני Sudado De Pescado (תבשיל דגים פרואני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז.
3
מחית תפוחי אדמה עם מערבל ricer או יד עד חלקה. בהדרגה מערבבים בשמן עד תפוחי אדמה לבוא יחד; להוסיף aji amarillo, מלח ופלפל. תערובת תפוחי אדמה מגניב במקרר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Aji AmarilloAji Amarillo
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
4
מערבבים טונה, בצל, ומיונז 1/4 כוס יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
קו צלחת תבשיל עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מורחים 1/2 את תערובת תפוחי האדמה על החלק התחתון של המנה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
7
מורחים 2 כפות מיונז על תפוחי האדמה, מורחים את תערובת הטונה על המיונז, ומניחים את פרוסות האבוקדו בשכבה אחת על גבי תערובת הטונה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
מורחים את 1/2 הנותרים של תערובת תפוחי אדמה על האבוקדו, העליון עם הנותרים 2 כפות מיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
9
מקום פרוס ביצים מעל. כיסוי תבשיל קדרה עם ניילון לעטוף להכניס למקרר עד המשרד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
הפוך תבשיל קדרה על צלחת הגשה או תבנית אפייה כדי להסיר תבשיל תפוחי אדמה מן המנה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
הסר לעטוף פלסטיק לחתוך תבשיל לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות