Avgolemeno (מרק עוף עם רוטב לימון ביצה)
Avgolemeno (מרק עוף עם רוטב לימון ביצה) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 395 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותרימו פלפל, עלי דפנה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו Dolmades עם רוטב Avgolemeno, מרק עוף (יווני, עם רוטב Avgolemono-ביצה / לימון), ו עוף קרבונרה עם פרמזן קרבונרה (ללא ביצה) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר 6 עד 8 ליטר, לשלב את העוף, מים, ו 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; מיד להפחית את החום לרתיחה נמוכה מאוד, לרפרף את הקצף מפני השטח.
מוסיפים את הכרישה, הגזר ועלי המפרץ וממשיכים להתבשל עם העוף עד שהתרנגולת מבושלת היטב, כ -45 דקות עד 1 שעה.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 6 דקות.
הסר עוף מן המרק, ולאפשר בשר להתקרר. מסננים את המרק ומנקים את השומן. (
מניחים את המרק במקרר כדי להקל לרפרף.)
כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, למשוך את הבשר מן העצמות להשליך את העור. קוביות הבשר לקוביות גדולות; לקרר עד מוכן לשימוש.
להחזיר את המרק לחום גבוה, להוסיף את האורז והבצל ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד האורז הוא כמעט מבושל דרך, כ 20 דקות.
מוסיפים את העוף ומפחיתים את המרק לרתיחה נמוכה.
בקערה בגודל בינוני, לנצח את מיץ לימון, ביצים ופלפל. מצקת 2 כוסות מרק חם לתוך כוס מדידה עם זרבובית שלילית. תוך לטאטא, לאט לשפוך את 2 כוסות מרק לתוך תערובת הביצה.
יוצקים את תערובת הביצים בחזרה לתוך הסיר עם הנותרים 1 כף מלח. מערבבים היטב כדי להתמזג. מחלקים בין קערות ומגישים מיד.