Awendaw גבינה
Awendaw גבינה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, קרואסונים עם שומשום וגבינת פטה-גלילי גבינה מקדונית-Kifli, ו כרוב ניצנים, תפוח וגבינת ברי בגריל עם גבינת עיזים מוקצפת.
הוראות
תביא 1 כפית. מלח 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. בהדרגה לטאטא שיבולת שועל, ולחזור לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, 15 דקות או עד מעובה.
הסר גריסים מחום, וקצף בחמאה.
לטאטא על רבע תערובת שיבולת שועל חם לתוך ביצים; לטאטא תערובת ביצה לתוך תערובת שיבולת שועל חם הנותרים. בהדרגה להקציף בחלב.
להקציף בקמח תירס ונשאר 1/2 כפית. מלח. מערבבים גבינה ופלפל אדום טחון.
יוצקים תערובת שיבולת שועל לתוך משומן קל 2 1/2-qt. צלחת אפייה.
אופים ב 375 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות או עד חום זהוב ולהגדיר.