דגים וירקות b ' stillas עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 347 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זמין בסעיף מזונות אסיה של כמה סופרמרקטים ובשווקים אסיאתיים, חמאה, פילו מאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מנות דגים וירקות, דגים וטמאלות ירקות, ו דגים במרק ירקות.
הוראות
1
הוסף מספיק מים למחבת עמוקה גדולה כדי להגיע לעומק של 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שיני שום לא מסולקות ומביאים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
רצועת קליפת לימון אחת
3
מפזרים דגים במלח; מוסיפים למחבת. דגים לחלוט בעדינות עד רק אטום במרכז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר דגים לצלחת; מגניב. פתית דגים בגסות; להשליך את העור. קליפה וטחון שום מבושל.
מבשלים אטריות אורז בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורז
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים כדי להתקרר במהירות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
11
חותכים אטריות לחתיכות 1 אינץ'. מערבבים אטריות לתוך תערובת דגים ומילוי העונה לפי הטעם עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
קו 2 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדום
13
מקום צלחת 8 אינץ ' על משטח עבודה.
14
מניחים 1 גיליון פילו על צלחת, צלחת מרכזת מתחת. מקפלים עוד גיליון פילו לשניים, מברשת עם חמאה, ואז לקפל במחצית שוב ומניחים במרכז פילו על צלחת. תלולית 1 כוס דגים מילוי על פילו מקופל; צורה מילוי לתוך סיבוב בקוטר 5 אינץ'. מקפלים 1 פינה של גיליון פילו מעל מילוי. המשך להרים ולקפל קצוות של גיליון פילו על מילוי במרווחים 6 אינץ', צחצוח כל קפל עם חמאה מומסת כיסוי מילוי לחלוטין. הפוך את b ' סטילה על תבנית אפייה מרופדת בקלף, צד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
15
מברשת בכל רחבי עם יותר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
16
חזור עם פילו הנותרים מילוי, מה שהופך 6 b ' stillas סך הכל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה. להכניס למקרר.
17
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
18
אופים b ' stillas עד מחומם מאפה הוא חום זהוב, היפוך גיליונות לאחר 12 דקות, 18 עד 20 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.