דגים וירקות b ' stillas עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 347 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זמין בסעיף מזונות אסיה של כמה סופרמרקטים ובשווקים אסיאתיים, חמאה, פילו מאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מנות דגים וירקות, דגים וטמאלות ירקות, ו דגים במרק ירקות.
הוראות
1
הוסף מספיק מים למחבת עמוקה גדולה כדי להגיע לעומק של 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים שיני שום לא מסולקות ומביאים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מפזרים דגים במלח; מוסיפים למחבת. דגים לחלוט בעדינות עד רק אטום במרכז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר דגים לצלחת; מגניב. פתית דגים בגסות; להשליך את העור. קליפה וטחון שום מבושל.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ממתק תמנון בריט
5
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פלפלים ומטוגנים עד שמתחילים לרכך, כ 4 דקות.
מבשלים אטריות אורז בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורז
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים כדי להתקרר במהירות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
חותכים אטריות לחתיכות 1 אינץ'. מערבבים אטריות לתוך תערובת דגים ומילוי העונה לפי הטעם עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
קו 2 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
מקום צלחת 8 אינץ ' על משטח עבודה.
14
מניחים 1 גיליון פילו על צלחת, צלחת מרכזת מתחת. מקפלים עוד גיליון פילו לשניים, מברשת עם חמאה, ואז לקפל במחצית שוב ומניחים במרכז פילו על צלחת. תלולית 1 כוס דגים מילוי על פילו מקופל; צורה מילוי לתוך סיבוב בקוטר 5 אינץ'. מקפלים 1 פינה של גיליון פילו מעל מילוי. המשך להרים ולקפל קצוות של גיליון פילו על מילוי במרווחים 6 אינץ', צחצוח כל קפל עם חמאה מומסת כיסוי מילוי לחלוטין. הפוך את b ' סטילה על תבנית אפייה מרופדת בקלף, צד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
15
מברשת בכל רחבי עם יותר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
16
חזור עם פילו הנותרים מילוי, מה שהופך 6 b ' stillas סך הכל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה. להכניס למקרר.
17
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
אופים b ' stillas עד מחומם מאפה הוא חום זהוב, היפוך גיליונות לאחר 12 דקות, 18 עד 20 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.