קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

Baguettes פיצה להמס טונה

Baguettes פיצה להמס טונה
גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, טונה, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 96% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ממיסים את הלב טונה מומסת, יום ראשון בריא, טעים, סלט טונה אמיתי - לסלט טונה, להמיס, ו טונה מומסת.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חצי את baguettes 2 חלק אפוי מתארך ומבשלים ישירות על מדף התנור במשך 8 דקות. בינתיים לערבב את הפלפלים חתוכים לקוביות, תירס מתוק, טונה, ו 75g של צ ' דר מגורד.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מעבירים את הבגטים למגש אפייה, מורחים כל אחד עם 1 כף עגבניות טהור, מחלקים את תערובת הטונה מעל, ואז מפזרים את שאר צ ' דר מגורד.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
אופים במשך 12 דקות עד נמס וזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה