Baketard.com --בלוג --Branzino alla Vernaccia של ג'ורג'יו לוקטלי בקרוסטה די פומודורו (בס ים עם קרום עגבניות ויין Vernaccia)
המתכון Baketard.com -בלוג - Giorgio Locatelli 's Branzino alla Vernaccian ב Crosta Di Pomodoro (בס ים עם קרום עגבניות ויין ורנאצ' ה) מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1166 קלוריות, 158 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עגבניות, באותו זמן, בס ים ), ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד צבע מזון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כתום חלום מלאך מזון עוגה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: Spaghetti Alla Chitarra Con Pomodoro, בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio), ו Branzino קלוי עם קרום מלח.
הוראות
1
ברגע הפילה הפך לבן באמצע פילה, להפוך אותו (העור צריך להיות עכשיו פריך וזהוב) ומפזרים את פירורי הלחם המיובשים תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2
יוצקים את היין למחבת (סביב, לא על הדגים) ומעבירים לתנור במשך כמה דקות. פירורי הלחם יהיו פריכים ולהיות כהים יותר בצבע.קח את המחבת מהתנור והרם את הדג על צלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
שים את המחבת בחזרה על החום, להוסיף את הזיתים, tomatoesand דגים מלאי, ואת הבועה עד כך שהוא מקטין בחצי. ואז לשים את הבס בחזרה לתוך הרוטב, קרום כלפי מעלה, במשך דקה בערך כדי לחמם through.At באותו זמן, לשים את רסק ארטישוק בחזרה על החום כדי להתחמם דרך. מערבבים בחמאה, וכאשר מחית חם, כפית אותו על הצלחות שלך ולשים את הדג על top.To המחבת שבה בישלו את הדגים, מוסיפים את מיץ הלימון השמור, את שאר שמן הזית ואת הפטרוזיליה, ואז כף תערובת זו סביב הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
מלאי דגים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
Seabass ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.