קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

Baketard.com --בלוג --Branzino alla Vernaccia של ג'ורג'יו לוקטלי בקרוסטה די פומודורו (בס ים עם קרום עגבניות ויין Vernaccia)

Baketard.com --בלוג --Branzino alla Vernaccia של ג'ורג'יו לוקטלי בקרוסטה די פומודורו (בס ים עם קרום עגבניות ויין Vernaccia)
המתכון Baketard.com -בלוג - Giorgio Locatelli 's Branzino alla Vernaccian ב Crosta Di Pomodoro (בס ים עם קרום עגבניות ויין ורנאצ' ה) מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1166 קלוריות, 158 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עגבניות, באותו זמן, בס ים ), ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד צבע מזון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כתום חלום מלאך מזון עוגה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: Spaghetti Alla Chitarra Con Pomodoro, בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio), ו Branzino קלוי עם קרום מלח.

הוראות

1
ברגע הפילה הפך לבן באמצע פילה, להפוך אותו (העור צריך להיות עכשיו פריך וזהוב) ומפזרים את פירורי הלחם המיובשים תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2
יוצקים את היין למחבת (סביב, לא על הדגים) ומעבירים לתנור במשך כמה דקות. פירורי הלחם יהיו פריכים ולהיות כהים יותר בצבע.קח את המחבת מהתנור והרם את הדג על צלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
שים את המחבת בחזרה על החום, להוסיף את הזיתים, tomatoesand דגים מלאי, ואת הבועה עד כך שהוא מקטין בחצי. ואז לשים את הבס בחזרה לתוך הרוטב, קרום כלפי מעלה, במשך דקה בערך כדי לחמם through.At באותו זמן, לשים את רסק ארטישוק בחזרה על החום כדי להתחמם דרך. מערבבים בחמאה, וכאשר מחית חם, כפית אותו על הצלחות שלך ולשים את הדג על top.To המחבת שבה בישלו את הדגים, מוסיפים את מיץ הלימון השמור, את שאר שמן הזית ואת הפטרוזיליה, ואז כף תערובת זו סביב הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
מלאי דגיםמלאי דגים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
SeabassSeabass
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

2largesארטישוק גלובוסארטישוק גלובוס4שרימפס וורידיםBranzino alla Vernaccia in Crosta Di PomodoroBranzino alla Vernaccia in Crosta Di Pomodoro1קטןהערה: Branzino היה באמת כל כך אני subbed בסלע במקום. כל דג מוצק, לבן יעבוד אבל כדי להיות בטוח לקבל פילה עבה אז זה לא לבשל יתר על המידה כאשר אתה מנסה לפרוס את העורהערה: Branzino היה באמת כל כך אני subbed בסלע במקום. כל דג מוצק, לבן יעבוד אבל כדי להיות בטוח לקבל פילה עבה אז זה לא לבשל יתר על המידה כאשר אתה מנסה לפרוס את העור4שרימפס וורידיםGiorgio Locatelli 's Branzino alla Vernaccia in Crosta Di Pomodoro (בס ים עם קרום עגבניות ויין ורנאצ' ה)Giorgio Locatelli 's Branzino alla Vernaccia in Crosta Di Pomodoro (בס ים עם קרום עגבניות ויין ורנאצ' ה)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו3טפיחות חמאהטפיחות חמאה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק4שרימפס וורידיםזו אחת ממנות הדגים הטובות ביותר שאכלתי מימיי, ובפעם הבאה, אעשה הכל בעצמי.זו אחת ממנות הדגים הטובות ביותר שאכלתי מימיי, ובפעם הבאה, אעשה הכל בעצמי.32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמלאי דגיםמלאי דגים4שרימפס וורידיםלהעביר את התוכן של המחבת המכילה את הארטישוק למעבד מזון ומחית עד חלקהלהעביר את התוכן של המחבת המכילה את הארטישוק למעבד מזון ומחית עד חלקה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסזיתים ירוקים חתוכים לקוביותזיתים ירוקים חתוכים לקוביות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1מיץ לימוןמיץ לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה4שרימפס וורידיםכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן4פילהפילה בס עבה (כל כ 7 אונקיות)פילה בס עבה (כל כ 7 אונקיות)4שרימפס וורידיםבס ים עם קרום עגבניות ויין ורנאצ'הבס ים עם קרום עגבניות ויין ורנאצ'ה11 כף אורגנו מיובשעגבניות מיובשותעגבניות מיובשות2עגבניותעגבניות4שרימפס וורידיםבלאנש את העגבניות, העור, רבע ו deseed, ואז לחתוך לקוביות בערך באותו גודל כמו קוביות הזיתבלאנש את העגבניות, העור, רבע ו deseed, ואז לחתוך לקוביות בערך באותו גודל כמו קוביות הזית1בצל לבן (פרוס דק)בצל לבן (פרוס דק)1601 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס יין לבןכוס יין לבן4שרימפס וורידיםיחד עם זאת, לשים את רסק ארטישוק בחזרה על החום כדי להתחמם דרך. מערבבים בחמאה, וכאשר מחית חם, כפית אותו על הצלחות שלך ולשים את הדגים על גבייחד עם זאת, לשים את רסק ארטישוק בחזרה על החום כדי להתחמם דרך. מערבבים בחמאה, וכאשר מחית חם, כפית אותו על הצלחות שלך ולשים את הדגים על גבי4שרימפס וורידיםקבל את זהקבל את זה1בקבוקאה, ועד שהגענו לדגים היינו כחמישה ב. אבל אני סוטה מהנושא.…אה, ועד שהגענו לדגים היינו כחמישה ב. אבל אני סוטה מהנושא.…2012יום חמישי, 22 במרץ, בשעה 4: 54 בערביום חמישי, 22 במרץ, בשעה 4: 54 בערב1601 לב מפאלדי טרי אם אפשרורנאצ'יה (או יין לבן יבש חריף אחר)ורנאצ'יה (או יין לבן יבש חריף אחר)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.