Bangan ka Bhurta (חציל הודי)
Bangan ka Bhurta (חצילים הודיים) יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 55 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. אם יש לכם פלפל, כוסברה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קארי חצילים (הודי), חציל הודי מתובל (חציל), ו חצילים כבושים בדרום הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצילים במחבת צלייה, ומטגנים 5 דקות, מסתובבים מדי פעם, עד כ 1/2 העור חרוך.
מניחים חצילים בצלחת בטוחה במיקרוגל. מבשלים 5 דקות על גבוה במיקרוגל, או עד מכרז. מגניב מספיק כדי להתמודד, ולהסיר את העור, משאיר כמה חתיכות חרוך.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני, מערבבים את הבצל, ומבשלים עד למכרז.
מערבבים בחציל, ועגבניות. מתבלים עם פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור. המשך לבשל ולערבב עד רך.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. השלד גרונר Veltliner (1 ליטר) עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)]()
שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)
טרי, פירותי, ומעל לכל, מזון ידידותי, שלנו Grüner Veltliner ("Gru-Vee" בקיצור) מראה את הקסמים שהופכים את הענבים האהוב של אוסטריה יין לבן זני. יין עסיסיסי עם טעמי פירות נפץ, זרמים תחתיים מינרליים קלים, וגימור מלא, רחב ידיים.