Bangin' Smokey Beef Brisket
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? Bangin' Smokey Beef Brisket יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1287 קלוריות, 161 גרם חלבון ו-56 גרם שומן. מתכון זה מכסה 49% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 147 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-5 דקות. זהו מתכון יקר לחובבי האוכל היהודי. אם יש לכם אבקת בצל, רוטב ווסטרשייר, מלח שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם לחג החנוכה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 95%. חזה בקר מתובל עם רוטב BBQ מעושן (טקסס), טיפים סינטה בקר עם רוטב פלפל מעושן, וטיפים סינטה בקר עם רוטב פלפל מעושן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
טורפים בקערה את מרק הבקר, 2 כפות עשן נוזלי, 1/4 כוס רוטב ווסטרשייר, מלח שום ואבקת בצל, ויוצקים לשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים את החזה, מצפים במרינדה, סוחטים את עודפי האוויר ואוטמים את השקית. משרים במקרר למשך 24 שעות. הופכים את השקית כמה פעמים כדי להבטיח שהבשר יהיה כבוש בצורה אחידה.
מחממים תנור ל-275 מעלות צלזיוס (135 מעלות צלזיוס).
מניחים את השום, כף עשן נוזלי וכף רוטב ווסטרשייר בתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מוציאים את החזה מהמרינדה, ומנערים עודפים.
מניחים את החזה לתוך תבנית האפייה, ומעליהם טבעות בצל. מכסים את הכלי היטב בנייר אלומיניום, וזורקים את יתרת המרינדה.
אופים בתנור שחומם מראש עד לריכוך מאוד, כ-5 שעות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא 150 מעלות F (65 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, טמפרניו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי עבור חזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את Lexème Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
![לקסם פינו נואר]()
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק