אם יש לך אורגנו רגיל, מלח, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חזיר הברבקואה המתוק של קפה ריו, Barbacoa, ו Barbacoa.
הוראות
1
במחבת 9 על 13 אינץ', מערבבים בצל, עגבניות, שום, חלפיאו, עלי דפנה, מרק עוף, מיץ ליים, חומץ, טימין, כמון, אורגנו, 1 כפית מלח ופלפל. שוטפים בשר, מניחים במחבת, ופונים למעיל. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות או עד 1 יום, הפיכת בשר מדי פעם. חותם מחבת עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
אבוקדו האס מעוך קלות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת לתוך מחבת 12 אינץ ' או מחבת 5-6 ליטר (discard bay leaves; מילואים הנותרים תערובת ירקות); רזה ולהשליך שומן. מרתיחים מיצים מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
כאשר בשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, בתוך כ 10 דקות, להשליך מחרוזת. השתמש 2 מזלגות או האצבעות שלך כדי למשוך בשר לגזרים; להשליך שומן ורקמת חיבור.