Basa אפוי פריך
. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, פילה בסי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הטוסט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת טוסט קינמון {חלב חינם} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 81%. נסו Basa אפוי פריך, דגים פריכים ושרימפס, ו שנייה לאף Basa אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה, ביסודיות למזג את המיונז, חרדל, צלפים, קטשופ, פפריקה, ורוטב פלפל חריף.
מברשת פילה basa עם כ 1 כף שמן זית, רול טוסט מלבה כתוש מעיל. מתבלים במלח ופלפל. השתמשו במרסס מטבח כדי לרסס קלות את הדגים המצופים בשמן זית שנותר. מסדרים את הדג בתבנית אפייה העליון עם שום פרוסות לימון.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד דגים הוא flaked בקלות עם מזלג ציפוי הוא השחמה קלות.
מגישים עם תערובת רוטב מיונז.