Basmati-סלט אורז עם כרובית ותפוחי אדמה
Basmati - סלט אורז עם כרובית ותפוחי אדמה נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך זנגביל, מים, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אורז בסמטי עם כרובית קלויה, צלעות חזיר מטוגנות וכרובית עם אורז בסמטי, ו אורז בסמטי וסלט ירקות קיץ.
הוראות
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. מערבבים את האורז; להרתיח עד הרגע, 10 עד 15 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
תן לאורז להתקרר מעט ולאחר מכן מערבבים ביוגורט.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום מתון.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום, זנגביל, חרדל, כמון, קאיין, כוסברה, ציפורן, ו 1 3/4 כפיות של מלח ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה. מערבבים את הכרובית, תפוחי אדמה, וצימוקים ומעיל עם התבלינים.
מוסיפים 2 כפות של חומץ ומים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד תפוחי האדמה הם כמעט רך, על 10 דקות. לחשוף, להעלות את החום, ומבשלים עד כמעט שום נוזל נשאר במחבת, על 10 דקות יותר.
מוסיפים את תערובת הכרובית לאורז. מערבבים את הנותרים 1/4 כפית מלח, 1 כף חומץ, כוסברה, בצל ירוק. לטעום את הסלט, ואם יש צורך, להוסיף את הנותרים 1 כף חומץ.
המלצת יין: התבלינים של בסמטי וניחוחות יסמין מציעים Vouvray פרחים מעמק הלואר של צרפת. תצטרך דמי-שנייה כדי לעמוד מול התבלינים כאן.