קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות76
מגזין

Basquaise טונה

Basquaise טונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Basquaise טונה. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 443 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שאלוט, מלח ופלפל, קורנית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית נסו Basquaise Poulet, אספרגוס & הליבוט בסקיז, ו מתכון Basquaise דגים צלויים כולו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 1/3 כוס שמן הזית בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2
מוסיפים את הבצל, פרושוטו, שאלוט, טימין, שום ועלי דפנה ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הבצלים מתחילים לרכך, על 5 דקות. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מתרכך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרושוטופרושוטו
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
4
מוסיפים את החצילים ומבשלים עד מתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6
מוסיפים את היין ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 5 דקות יותר, ואז מוסיפים את מיץ V-8 ורסק עגבניות. מבשלים מעל חום מתון עד מעובה, כ 15 דקות. השליכו את הקורנית ועלי המפרץ והתבשלו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
חום 2 מחבת ovenproof גדולה. מתבלים את סטייק הטונה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סטייק טונהסטייק טונה
10
הוסף 2 כפות של שמן זית לכל מחבת. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים 2 סטייקים טונה לכל מחבת ומבשלים על חום גבוה עד להשחמה עמוקה על הקרקעית, כ 4 דקות. הפוך את הסטייקים ולהעביר את המחבתות לתנור. צלוי במשך כ 8 דקות, או עד הטונה הוא ורוד בפנים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מעבירים את סטייק הטונה ללוח גילוף.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
12
מצקת את הרוטב על 2 מגשים גדולים. חותכים את הטונה על פני הדגן 1/2 אינץ ' עבה. מסדרים את הטונה על הרוטב, יוצקים את מיצי המחבת על הטונה ומגישים חם מאוד אבל לא חם מהביל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו באחוזת גריץ ' הילס עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.