Bayrischer Schweinebraten (חזיר צלוי בווארי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם שמן צמחי, סלריאק, זרעי קימל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. נסו צלי חזיר בווארי, שוויינבראטן-צלעות חזיר במרינדה, ו צלי קדרה בווארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בשר חזיר מתבלה עם מלח, פלפל שחור, פפריקה וזרעי קימל; מורחים חרדל על בשר חזיר.
אופים בתנור שחומם מראש עד חזיר הוא מעט ורוד במרכז, 2 1/2 עד 3 שעות, צליעה לעתים קרובות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c). אם הירקות מתייבשים, מוסיפים 1 כוס מים חמים, או לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב