קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

Becel ® דלעת חג עם תפוח ואוכמניות

Becel ® דלעת חג עם תפוח ואוכמניות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: מאפינס דלורית עם חמוציות, גרגרי חיטה עם דלעת סקווש, Edamame ו חמוציות, ו נקניק ועשב מלית עם דלורית חמוציות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 220 מעלות C (425 מעלות F).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב Becel® Buttery טעם מרגרינה וכל החומרים בתבנית אפייה 1-1 / 2 ליטר. עונה, אם תרצה, עם מלח. לכסות ולאפות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר כיסוי ואופה 15 דקות נוספות או עד סקווש הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®