Bistec Encebollado (קולומביאני-סטייק עם רוטב בצל)
Bistec Encebollado (קולומביאני-סטייק עם רוטב בצל) נטול גלוטן, ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 1908 קלוריות, 201 גר' של חלבון, ו 106 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מהמתכונים הקולומביאנים שלי דורש חמאה, רוטב ווסטרשייר, שמן זית וחרדל. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו ביסטק לה קריאולה (סטייק קריאולי בסגנון קולומביאני), ביסטק לה קריאולה (סטייק קריאולי בסגנון קולומביאני), ו Carne Bistec-סטייק קולומביאני עם בצל ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסטייקים בין גיליונות של נייר שעווה, ולאחר מכן פאונד עד שכל סטייק הוא על סנטימטר ¼ עבה.
שים את הסטייקים בשקית ניילון נעולה.
מוסיפים את החרדל, כמון, שום, שמן זית, מלח ופלפל. מקררים למשך 3 שעות או לילה. תוודא שהסטייקים מכוסים באופן שווה.
במחבת גדולה, מחממים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים כ -10 דקות.
מוסיפים את העגבניות, רוטב ווסטרשייר, יין, מלח ופלפל. המשך בישול במשך כ 10 דקות יותר, ערבוב מדי פעם.
במחבת גדולה, מחממים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים כ -10 דקות.
מוסיפים את העגבניות, רוטב ווסטרשייר, יין, מלח ופלפל. המשך בישול במשך כ 10 דקות יותר, ערבוב מדי פעם.
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני.
מניחים את הסטייקים למחבת ומבשלים 5 דקות לכל צד.
מוסיפים את רוטב הבצל, מערבבים ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.