Blanc Mange: Crema Bianco Mangiare
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 13 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו Blanc Mange (סגנון אנגלי), Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן), ו אספרגוס, קישואים ושוטי מאנג' (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, קורנפלור וגרידת לימון.
מוסיפים את החלב, לאט לאט, ערבוב כל הזמן לשבור את כל גושים קטנים טופס. כאשר התערובת משולבת לחלוטין, מניחים מעל חום בינוני וממשיכים לערבב עד שהכל מתמוסס והשמנת נראית חלקה. זה יתחיל לבוא בקלות מן הצדדים של המחבת.
הסר מהחום ויוצקים לתוך קערות בודדות או ramekins וצינה, לפחות 1 שעה, עד המשרד.
כדי טוסט שקדים: לזרוק שקדים לתוך מחבת חם יבש ומפזרים 1/4 כוס סוכר. תוריד את החום ומערבבים כדי caramelize.