קושיקשה
מוכן ב1 ש, 13 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

Blanc Mange: Crema Bianco Mangiare

Blanc Mange: Crema Bianco Mangiare
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 13 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו Blanc Mange (סגנון אנגלי), Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן), ו אספרגוס, קישואים ושוטי מאנג' (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, קורנפלור וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את החלב, לאט לאט, ערבוב כל הזמן לשבור את כל גושים קטנים טופס. כאשר התערובת משולבת לחלוטין, מניחים מעל חום בינוני וממשיכים לערבב עד שהכל מתמוסס והשמנת נראית חלקה. זה יתחיל לבוא בקלות מן הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום ויוצקים לתוך קערות בודדות או ramekins וצינה, לפחות 1 שעה, עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מקשטים עם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
5
כדי טוסט שקדים: לזרוק שקדים לתוך מחבת חם יבש ומפזרים 1/4 כוס סוכר. תוריד את החום ומערבבים כדי caramelize.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי