BLT: בשר בקר, כרישה וסלט עגבניות - עם רוטב בייקון-תוספת
BLT: בשר בקר, כרישה וסלט עגבניות - עם רוטב בייקון-extran נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 880 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בייקון, מלח ופלפל, תשפריצי מים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו Blt: בשר בקר, כרישה וסלט עגבניות, בייקון, חסה וסלט עגבניות שרי עם רוטב איולי, ו סלט בקר ועגבניות בגריל עם רוטב חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל לחום בינוני-גבוה.
מביאים סטייקים לטמפרטורת החדר, טפטוף עם שמן זית כתית נוספת ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים.
מניחים את הסטייקים על הגריל, מבשלים בשר 10 עד 12 דקות עבור מרכזים ורודים. פנה פעמיים ותן לבשר לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
בעוד בשר מבשל, בייקון חום בתוך טפטוף של שמן זית כתית נוספת במחבת בינונית עד גדולה מעל חום בינוני גבוה.
קוצצים את הכרישה ואז להשרות בקערה גדולה של מים או להפריד את הכרישות הקצוצות על ידי ריצה מתחת למים. יבש את הכרישות במגבת מטבח.
מניחים בייקון מבושל על מגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל על כף של טפטוף בייקון ואז להוסיף כרישה לנבול. כרישה מבושל העונה עם מלח ופפה, לפי הטעם.
מעבירים את הבייקון המבושל למעבד מזון ומוסיפים ווסטרשייר, חומץ, חרדל, קצת פלפל שחור וקצת מים. הפעל את המעבד וזרם ב 1/2 כוס שמן זית כתית מעולה.
על כל צלחת ארוחת ערב, לארגן מיטה של רומיין מגורר ועגבניות פרוסות עבות. פורסים בשר כנגד גרגר הסטייק. סדר את הסטייק על העגבניות החתוכות. לפזר את הכרישה על הסטייקים פרוסים ושופכים רוטב בייקון למטה על החלק העליון.