קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

Bluefish בניחוח כתום

Bluefish בניחוח כתום
דג כחול בריח כתום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עור-על פילה כחלחל, שמן זית, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 88%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר, Bomboloni ריחני כתום עם קרם מאפה ורוטב שוקולד כתום טבילה, ו Sunkist כתום קפרזה נושך עם כתום ריחני שמן עשב.

הוראות

1
הסר את הדג מן המלח וללטף אותו יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מברישים אותו בתערובת של שמן זית וגרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מניחים את הדג, צד העור למטה, על הגריל הרחק גחלים של אש קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מוסיפים כמה חתיכות עץ לגחלים ומכסים את הגריל. עבור bluefish, אני מעדיף פירות או עץ אגוז כגון אפרסק, פקאן, תפוח, או דובדבן. עץ כתום הוא גם בחירה מהנה. סגור את צריכת האוויר רק לרסיס ולבשל במשך 12 עד 15 דקות, בהתאם לעובי הפילה ועוצמת האש. כאשר הדג מבושל, יהיה לו גוון חלוד יפה והבשר יתקלף תחת לחץ עדין. הסר בעדינות את הפילה לצלחת והגש מיד. אני אוהב להסיר את העור של דג כחול ואת השושלת הצבעונית הבסיסית ממש מתחתיו, כמו אלה יכולים להיות טעמים חזקים כי כמה אורחים לא מעריכים. זה גם עוזר להסיר כמה רעלים כי הם דאגה עם bluefish, כפי שהם נוטים להצטבר רק מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
דג כחולדג כחול
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
Reprinted עם רשות מאיפה יש עשן: פשוט, בר קיימא, צלייה טעימה על ידי ברטון סיבר. זכויות יוצרים © 2013 by Barton Seaver. צילום: קייטי סטופ. Published by Sterling Epicure, an imprint of Sterling Publishing Co. בע " מ.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.